søndag 21. mars 2010

Legg hodet på skakke....

I går var Rune og fruen i fjellet og stikket løype til neste helgs Rjukanløp - hundeløpet i regi av Mush sledehundklubb. Det pleier å være någet styrete å få med seg disse 3meter lange stikkene som henger og slenger og vipper og tipper dit de selv vil, samtidig som man skal håndtere slede og vovver og gjerne også se hvor man kjører så løypa i hvert fall blir nogenlunde rett i de områdene der det ikke er scooterspår. Gub'en er da snarrådig og skrudde sammen en stikke-doning på morgontimene før vi reiste opp. Vildes avlagde Fischer ski, en gammel frontbøyle til en OT-mellomdistanseslede og noen planker, skruer og jekkestropper ble til en knall stikke-doning som kunne henge bak sleden full med stikk.

Filmet (for 1'e gangen i mitt liv med mobilen.... ) noe av seansen. Ps: Man kan selv velge å la lyden være av....*eh* Dette for å skjermes fra undertegnedes hyllest til sin flinke og nevenyttige gub'e.

Da er det bare å legge hodet på skakke og snurre film - ja, for jeg greide å filme på skrå og får ikke til å snu filmen riktig.



Ingen kommentarer: