mandag 26. juli 2010

Soving på vaskerommet igjen...

Da var madrassen på plass på vaskerommet igjen... Hos oss pleier dette å bety familieforøkelse blandt de firbeinte, så også denne gang. Rune og et par jaktkamerater har kjøpt en elghundvalp sammen, som skal bo hos oss. Hun kommer fra Hatteråsen Elghundoppdrett på Hof, og heter Ulla (etter Ullarhov Jaktlag). Akkurat nå ligger hun og sover på teppet sitt sammen med Vera. Det er tydelig at begge to koser seg veldig :) . Hun har sovet godt sammen med Rune på vaskerommet i natt, voknet kl. 7.00 og gav beskjed om at det nå var på tide med dobesøk. Etter litt frokost sovna hun i armkroken til Rune, og har etter det leika med jentene, hilst på Tåtil (katten vår), vært enda en tur ut på do og så fått seg litt søvn - der hun ligger nå med Vera. Det er tydelig at hun er en godt sosialisert liten hund, trygg og go', nysgjerrig og vennlig.
En litt sliten Ulla etter bilturen hjem.
Det er et par år nå som vi ikke har hatt elghund, og Rune har nok savna detta veldig. Han har mange fine opplevelser fra elgskogen med losen til Ruska (vår forrige elghund) - noen av de henger jo på veggen her hjemme... (Gevir)
Nå var han helt klar for å gå igang med arbeidet med å trene opp en ny liten elghund, og gleder seg kopiøst til denne oppgave.
Vera og Ulla tar en høneblund etter lunsj...


1 kommentar:

Berit Rustand sa...

Hei, det er Berit her.Så godt å se at det går så fint med Ulla ! Det blir jo bestandig til at jeg tenker mye på de søte små når de har dratt fra oss og ut i verden. Jeg forstår jo at jeg kan ta det helt rolig i forhold til Ulla. Kan hilse fra broder'n hennes. Han var allerede "kjenndis" i nabolaget og hadde hatt sin første stålos ,-på kuene ! :))