lørdag 2. juli 2011

Vi tok med det lille kokeapparatet på tur i dag...

Ut på tur og sekken pakkes i en fei.
Rune er som oftest må man vel si, god på å pakke lett og endå få med det vi trenger. Han skulle i dag ha ansvar for kokeapparatet, og mente at han ikke fikk plass til mer enn dette i sin 100 liters Bergans rammesekk...
 Og det kan man jo forstå når han hadde puttet en hel gasskomfyr på ramma til sekken....
 Nå bør det vel nevnes at vi flyttet ut av en hytte vi har leid et års tid, og komfyren var vår :)
Turen var ikke så lang, og komfyren var ikke så tung men veldig romstor, noe som gjorde min kjære en anelse ustø på beina oppover lia. Dette til stor glede for hans kjære som trasket bak med en noe mindre sekk.

En trivelig dag i fjellet hadde vi og er nå i stort sett ferdig rydda ut av Rupetjønn. At vi nå har sagt opp leigen av Rupetjønn ble bestemt i vår da Rune byttet jobb. En jobb han/vi hadde ønsket, med mer fritid men også mindre lønn (...hm...disse tingene pleier å henge sammen ;)), gjorde at vi ønsket å prioritere fritiden/pengene litt anerledes. Det var også et stort ønske hos alle fire i familien å bruke mer tid på Knutstaul. Dette er en hytte som Rune har vært så heldig å få bruke helt siden han var 12 år. Også jeg fikk bli kjent med denne staulsbu som er bygget i år 1759, akkurat i grensen til fjellbjørkeskogen. Etterhvert som barna har kommet til, har også de vært der mye, men så klart har vi i løpet av dette siste året vært der mindre når vi har leigd en hytte i kalfjellet. Hytta ligger på en av tangene til Hardangervidde, i et lite folksomt område og vi kommer oss fint dit med hundespann om vinteren. Hesten kan vi ha med om sommeren, og går/rir da hjemmifra til hytta på omlag fire timer.
 Vi er veldig takknemlige som får lov til å bruke Knutstaul! 

Ingen kommentarer: