søndag 26. oktober 2008

SNØ!!!


Ut på tur - aldri sur... Fast, her var vi litt sure (=våte) faktisk... Det trakk igjennom fra en våt ATV sits - isj. Men, ellers helt supert! Bilde tatt på toppen av - ja, tro det eller ei, Svenskebakkene! Har det virkelig vært en svenske der før meg, eller er det bare det at bakkene er utrolig seige? næe, ikke mulig....
Det ble en treningstur i deilig snøvær, som etterhvert ble byttet ut til mindre deilig regnvær når vi beveget oss nedover i Breisetdalen. Men, pytt pytt - slikt no' går i glemmeboka når snøen daler, nesen fryser til is og brillene fylles med snøfnugg så man ikke ser noe og holder på å kjøre i grøfta.... Ups! Nå ventes det på mer av dette deilige hvite som drøsser nedover - slik at sleden kan taes frem. Det gleder vi oss til! Ikke mere frysne hender, ikke mere våte bakstusser eller stivfrossne knær og tær... Det hører ATV'n til. Bak på sleden kan man så enkelt ta en liten svingom på meiene hvis det skulle slå til å bli kjølig... Løpe litt ved siden av eller bedrive akrobatiske øvelser stående på en meie (!). Ja, her er det bare muligheter - når man tror at man er alene på fjellet da. At slike høyst ugrasiøse bevegelser utført av en skrott som ikke nøyer seg med ett lag ull under dunjakka, kan virke støtende, ja rent ut skremmende - det er jeg klar over :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig, herlig!
Kaldt på ATV'n i går ja,- ser ikke spesielt lurt ut når man prøver å styre med venstre hånd for å varme "gass-tommelen".....Gleder meg til helga...kanskje slede!

Kennel Kosesnack sa...

Har hørt at det finnes elektriske varme-gass-tomler å få kjøpt...
Løp og Kjøp! Eller, er det for pingler?!
hihi

Olle sa...

Fy...det där påminde mig om att jag borde köpa nya vinterdäck till Golfen... :P